Spanningsklachten?

Consilior biedt begeleiding bij lichte tot ernstige spanningsklachten en burn-out situaties.

opgebrand

  • Als een werkgever ons belt over een medewerker

Op momenten waar een medewerker dreigt te gaan verzuimen of inmiddels al thuis zit wegens spanningsklachten is het zaak om snel tot actie over te gaan. De medewerker krijgt bij voorkeur zo snel mogelijk de juiste handvatten aangereikt om met de spanningsklachten en achterliggende oorzaken beter om te kunnen gaan. Daarnaast is het van belang de afstand tussen de medewerker en de werkvloer zo klein mogelijk te houden. Een niet-medische oorzaak van verzuim ligt altijd gevoelig en wij zien het als relevant om voor beide partijen helderheid te zoeken rondom oplossingen die voor beiden werken. Zo nodig spelen wij hierin een bemiddelende rol. De privacy van de medewerker wordt gerespecteerd en bewaakt, maar tegelijkertijd slaan wij een realistische brug tussen de organisatiebelangen en de persoonlijke belangen. Binnen Consilior zijn zowel Yentl Sarfaty als Saskia Gans begeleiders in het proces.

  • Als jij zelf begeleiding zoekt als particulier

Indien je op eigen initiatief zoekt naar begeleiding bij het verminderen van jouw spanningsklachten, dan kun je terecht voor een particulier traject. Tarieven worden hierbij aangepast, maar we benadrukken daarbij wel dat onze begeleiding niet valt onder verzekeringsdekking van zorgverzekeringen.

Wij werken met een traject op maat, waarbij we aan de start een inventarisatie maken van jouw klachten en knelpunten, zodat we passende adviezen kunnen geven die voor ieder weer anders zullen zijn. Een vrijblijvende intake is altijd mogelijk. Voor jongeren tot 30 jaar geldt dat Yentl Sarfaty het belangrijkste aanspreekpunt zal zijn. Voor professionals boven 30 jaar zal in overleg een traject worden ingezet met Yentl of Saskia.