Coaching

‘Ons leven wordt vorm gegeven door vragen die wij ons zelf stellen, juist weigeren te stellen of die we niet hadden bedacht aan ons zelf te stellen ‘

shutterstock_executive coaching

Onze doelgroepen

Young Professional 20-35: investeren in persoonlijke ontwikkeling, het doorlopen van jouw vraagstukken, het inzoomen op keuzestress  en/of spanningsklachten.

Management en Senior Professional 30+: carrièregerichte of meer persoonlijke vraagstukken inclusief situaties van (dreigende) burn-out. HBO+/WO werk- en denkniveau.

De ondernemer: tref een deskundige ‘critical friend’ in jouw groeiproces of bij lastige vraagstukken

De sporter of artiest: ondersteuning in jouw carrière, bij het overwinnen van angsten en het excelleren in jouw talent

De (vermoede) hoogbegaafde of hoog-sensitieve persoon: het vinden van jouw weg specifiek lettend op je bijzonderheden. Het optimaal benutten van mogelijkheden en het omgaan met eigen valkuilen.

Wat zijn de ‘ingrediënten’ bij de coaching

Ten eerste kijken wij altijd goed bij welke coach jouw vraagstuk in goede handen is. Ieder hebben wij ons eigen specialisme. Bij de start maken we gebruik van een intake lijst en een persoonlijke profiel analyse. Vervolgens vormen we met jou een beeld van jouw basiskarakter, jouw kernwaarden en missie en uiteraard jouw vraagstuk waarmee je bij ons bent gekomen.
Via gesprekken en tussentijdse opdrachten wordt gewerkt naar beoogde resultaten, regelmatig ook met inzet van feedback ontvangen vanuit jouw omgeving (privé en/of zakelijk).
Een doel is om zelfinzicht en zelfregulering te vergroten en ook blijvend te leren sturen naar persoonlijke balans en effectiviteit.

coachproces

Hoe werken wij?

Met een praktische no-nonsense aanpak staan wij naast je om je te helpen ontdekken wat jij wilt bereiken en wat jou tegenhoudt om jouw doel te bereiken. Wij stimuleren je in het bereiken van je gewenste resultaat. Door het vergroten van jouw zelfinzicht en het nemen van jouw eigen verantwoordelijkheid zal jij zelf besluiten nemen en in actie kunnen komen.
Actie die leidt tot een succesvolle verandering. Onze taak hierin is goed naar jou te luisteren en ons in jouw situatie in te leven, zonde daarbij te vergeten de spiegel voor te houden. Met doortastende vragen, confrontatie en reflectie maken wij jou bewust van jouw eigen denken en handelen en de gevolgen die dit voor je heeft. Als coach blijven wij je vragen stellen totdat je weet wat je wilt bereiken.

De afname van een persoonlijke profiel analyse aan de start van een traject is standaard binnen onze coachtrajecten. Wij hechten waarde aan een combinatie van objectieve metingen en persoonlijke coaching.

Heb je interesse en wil je vrijblijvend een vraag stellen of meer informatie aanvragen, vul dan het contactformulier in of benader ons via de mail of telefoon!

Ter inspiratie: